Töltött Portobello gomba

Hozzávalók:

  • 200 g reszelt Violife Mozzarella Ízesítésű tömb
  • 6 db Portobello gomba
  • 1 bögre félbevágott koktélparadicsom
  • 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • friss, felvágott bazsalikom az ízesítéshez
  • extra szűz olívaolaj
  • só és frissen őrölt bors az ízesítéshez
  • kakukkfű levelek a díszítéshez

Elkészítés:

Összekeverjük egy tálban a koktélparadicsomokat, a bazsalikomot, az olívaolajat, a sót és a borsot. Egyenletesen megtöltjük a gombákat a paradicsom-mixszel és megszórjuk egy nagy adag reszelt növényi tömbbel. Helyezzük a gombafejeket az airfryerbe és 180 fokon kb. 10 percig süssük, míg a reszelt növényi mozzarella rá nem olvad. Kakukkfűvel díszítve tálaljuk.

Legfrissebb