Az OMV VIVA vitamindús, természetes italokkal bővíti a kínálatát

Májusban az OMV bővíti VIVA termékportfolióját: négy új, természetes alapú frissítő italt vezet be, hogy ezzel még szélesebb választékot biztosítson a töltőállomások üzleteiben.

Az új VIVA kínálatba a matcha és a csipkebogyó teák mellett egy kékáfonya-acai bogyó és egy lime-pomelo ízű vitaminvíz is érkezik. A termékek szigorúan hozzáadott cukrok, édesítőszerek, mesterséges aromák, tartósítószerek és színezékek nélkül készülnek, ráadásul vegánok is fogyaszthatják.

“A természetes italok bevezetésével tovább bővítjük a VIVA eddig is széles választékát, így filozófiánkhoz hűen, akár útközben is fogyasztható, prémium minőségű termékeket kínálunk vásárlóinknak. A vizek és a teák nagy mennyiségben tartalmaznak különböző vitaminokat, illetve gyógynövényeket, melyek hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez. Ezek az italok hozzáadott cukrot és édesítőszert sem tartalmaznak, az édes íz kizárólag a gyümölcsökből származik. Egy üveg vitaminvízzel nagyjából egy almával megegyező kalóriamennyiséget viszünk be a szervezetünkbe, ami akár öt perces sétával elégethető” – mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.

A különös gonddal kiválogatott alapanyagok biztosítják az italok magas vitamintartalmát, a kíméletes főzési eljárásnak köszönhetően pedig a teák teljes tápanyag-tartalma megmarad.

Mindegyik vitaminvíz alapja kiváló minőségű forrásvíz, amelyet a gyümölcsök természetes aromái ízesítenek. Ennek eredményeként, ezek a frissítők kifejezetten gazdagok a tápanyagokban, és biztosítják az emberi szervezet számára szükséges napi C- és B-vitamin bevitelt. A kékáfonyás-acais verzió továbbá, Q10 koenzimet is tartalmaz - amely energiát termel a test sejtjeiben –, míg a lime-pomelo ízű frissítőt zöld kávébabok egészítik ki. A termékek nevei utalnak a vitaminos italok jótékony hatásaira: a fogyasztók feltankolhatnak energiával a kékáfonyás-acais RELOAD termékekkel, míg a lime-os-pomelos DRIVE italok lendületet adnak a vezetőknek.

A matcha és a csipkebogyó teás variációkat egy olyan speciális forrázási eljárással készítik el, amely segít kinyerni a teából az értékes, magas minőségű hatóanyagokat. Csak valódi gyógynövényeket használnak a hagyományos főzési eljárás során, nem használnak teakivonatokat.

A matcha tea nyugtató alapanyagával segíti a koncentrációt – erre reflektál a nevében megtalálható FOCUS is. A REFRESH teának pedig revitalizáló hatása van a természetes összetevőinek – csipkebogyó tea, szilva és hibiszkusz gyümölcslevek – köszönhetően.

A termékek csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. A saját márkás teák és vitaminvizek elérhetőek 163 OMV töltőállomáson.